Trezor Hardware Wallet Review

De veilige plek voor al jouw cryptovaluta

Ontdek de voordelen
Trezor kopen

100% veilig.

Je volledige portemonnee is altijd toegankelijk via uw persoonlijke 12 tot 24 woorden lange recovery seed

Uniek voor jou.

Wanneer je de Trezor voor het eerst instelt, genereert de unieke seed. Gebruik deze offline back-up als je de toegang tot jouwportemonnee moet herstellen

Cross-compatibel.

De recovery seed volgt een standaard die door SatoshiLabs is gemaakt, maar wordt veel gebruikt en is compatibel met veel wallet-apps.

Icon Bitcoin

1.000+ coins & tokens

Icon Bitcoin

Beginner-vriendelijk

Icon Bitcoin

PIN

Icon Bitcoin

Wachtwoord

Icon Bitcoin

Apparaat herstel beschikbaar

Icon Bitcoin

Twee-factor authenticatie

Icon Bitcoin

Encryptie via GPG

Icon Bitcoin

Premium Klantenservice

Icon Bitcoin

Gemaakt in de EU

Trezor Model T

De Trezor Model T is de cryptocurrency-hardwareportefeuille van de volgende generatie, ontworpen als jouwuniversele kluis voor al jedigitale activa. Bewaar en codeer jemunten, wachtwoorden en andere digitale sleutels met vertrouwen.


Het beveiligen van je digitale activa is nog nooit zo eenvoudig geweest, of het nu gaat om cryptocurrencies, wachtwoorden of andere digitale sleutels. Met Trezor bent JIJ de eigenaar van jouw gegevens. Het is zoveel meer dan een beveiligingstoken. Het is jouw portemonnee, jouw sleutelhanger en jouw digitale kluis.


Je digitale sleutels zijn de toegangssleutels tot je munten en andere gegevens. Trezor bewaart deze sleutels voor je, zodat je ze veilig kunt gebruiken. Jouw sleutels verlaten nooit het apparaat, aangezien het apparaat volledig geïsoleerd is.

Trezor Model T Review

Vragen over de Trezor Model T

Wat zit er in de doos?

De doos bevat: de Trezor Model T hardware wallet, een USB-kabel, een kaart waarop je je recovery seed kunt schrijven, en enkele Trezor stickers.

Een leuke gadget die is toegevoegd, is een magnetisch dock. Je kunt de dock op een muur of iets dergelijks plaatsen en de Trezor Model T erin laten rusten.
Aanvankelijk dachten we dat dit een beetje nutteloos was, aangezien een hardware wallet wordt gebruikt voor het veilig opbergen van munten, dus waarom zou je deze in het volle zicht willen ophangen? Een van onze lezers stelde later echter voor dat je het kunt gebruiken om je Trezor onder je bureau of aan de bovenkant van een la te plakken, zodat het moeilijker te vinden is.

Welke munten ondersteunt de Trezor Model T?

Op dit moment ondersteunt de Trezor Model T een grote verscheidenheid aan munten, waaronder Ripple (XRP) en Stellar Lumens (XLM) die in eerdere versies ontbraken. De belangrijkste ondersteunde munten zijn:
1. Bitcoin (BTC)
2. Ethereum (ETH)
3. Ripple (XRP)
4. Bitcoin Cash (BCH)
5. Litecoin (LTC)
6. EOS
7. Ethereum Classic (ETC)
8. Stellar Lumens (XLM)
9. DASH

Er worden in totaal meer dan 1.000 crypto-valuta ondersteund.

Hoe stel ik mijn Trezor Model T in?

Net als bij de originele Trezor One is het installatieproces vrij eenvoudig en omvat de volgende stappen:
1. Download en installeer de Trezor-bridge (een stukje software om je te helpen de Trezor te beheren).
2. Installeer de nieuwste firmware op jouw Trezor.
3. Dat is het!

Sommigen van jullie denken misschien dat we een stap missen, voornamelijk het deel waar je je 12-woord-seed-zin ontvangt. Trezor heeft echter besloten om dat deel over te slaan en je in staat te stellen je Trezor onmiddellijk te gebruiken zonder dat je de seed-frase hoeft op te schrijven.
Een seed-frase is in feite het "wachtwoord" voor jouw Bitcoins, ook wel je privésleutel genoemd. Een seed-zin bestaat uit 12-24 woorden in een bepaalde volgorde. Wie deze woorden kent, heeft volledige toegang tot jouw Bitcoin-portemonnee. Wachtwoord kwijt? Met deze woorden kun je simpelweg ook je apparaat weer herstellen.

Natuurlijk krijg je een waarschuwing om een back-up van je seed-frase te maken, maar uiteindelijk is het aan jou. Naar onze mening is dit een geweldige zet van Trezor waarmee je de lange, omslachtige (hoewel belangrijke) handeling van het opschrijven van je seed kunt overslaan als onderdeel van de initiële configuratie van de portemonnee.

Wanneer je er klaar voor bent, kun je het proces van het opschrijven van je seed doorlopen (dit is slechts een eenmalig proces).

Hoe gebruik ik het touchscreen van de Trezor Model T?

De interactie met de Model T lijkt veel op de Trezor One. Het belangrijkste verschil is dat je nu een touchscreen hebt in plaats van twee knoppen. Hoewel het touchscreen veel mooier is dan de knoppen, is het wat moeilijk om ermee te communiceren omdat het vrij klein is.

Het belangrijkste voordeel is dat u nu geen interactie met uw computer hoeft te hebben tijdens bepaalde processen, zoals het instellen van uw pincode of het herstellen van uw portemonnee.

Trezor mixt het toetsenbord van tijd tot tijd, zodat hackers of iemand die jouw toetsaanslagen volgt, niet kunnen raden welke cijfers je indrukt.

Wat is de Corazon?

Voor degenen die willen investeren in een stevigere, adembenemende versie van Model T, is er de Corazon hardware wallet.

Simpel gezegd is dit een Trezor Model T gehuisvest in een titanium kast van ruimtevaartkwaliteit, geassembleerd door Gray, een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardig, futuristisch vakmanschap.

Is de Corazon de prijs waard?

De Corazon is een prachtig stuk hardware en voelt ook een stuk steviger aan dan het originele Model T De Corazon is echter ook veel zwaarder en minder comfortabel om mee te nemen dan de Model T.

De standaard Corazon Titanium-versie kost €827 (inclusief BTW)- dat is bijna zes keer zoveel als een origineel Model T kost. Dan heb je de Stealth- en Gold-toevoegingen die een zeer beperkt aanbod hebben.

Hoewel we niet denken dat de extra functies de prijsverhoging waard zijn, zullen er vast mensen de aantrekkingskracht hiervan zien.

Hoeveel kost de Trezor Model T?

De Trezor Model T kost €188,99 (inclusief BTW).

Trezor Model T vs. Ledger Nano S?

De belangrijkste concurrent van Trezor is Ledger. Op het prijskaartje kost de Nano S €69,99 (inclusief BTW), terwijl de Trezor Model T €189,99 (inclusief BTW) kost

Het belangrijkste voordeel van Model T ten opzichte van de Nano S is het touchscreen. Als het gaat om muntondersteuning ondersteunen beide apparaten min of meer dezelfde hoeveelheid crypto-activa.

Vanuit het oogpunt van bruikbaarheid lijken ze redelijk op elkaar, hoewel de Ledger Nano S een beetje kleiner is en een meer intuïtieve interface heeft. Ledger heeft onlangs ook hun Ledger Live-software gelanceerd, die uitstekend werk levert bij het beheren van de verschillende munten die op uw apparaat zijn opgeslagen.

SamenvattendL er is geen echte rechtvaardiging om van de Nano S naar Model T over te stappen. Als je niet weet welk model je moet kopen, dan zit de Nano S net iets beter in elkaar.

Trezor Model T vs. Trezor One?

De basisfuncties en het aantal ondersteunde munten zijn op beide modellen bijna hetzelfde. Het extra prijskaartje (€189,99 voor Trezor Model T versus €79 voor de Trezor One) rechtvaardigt de toegevoegde functionaliteit simpelweg niet. Het toestel is ook wat groter dan de TREZOR One, wat voor ons een minpunt is.

Let op! Bestel de TREZOR alleen bij officiële verkooppunten!

Let er goed op dat de verpakking niet eerder open is gemaakt. 

Zo voorkom je dat jouw gegevens in de verkeerde handen valt.


Koop alleen op de officiële website of bij geselecteerde resellers.

Bij ons vind je alleen doorverwijzingen naar deze verkoopkanalen.

TREZOR Model T
2 Minuten Video Review

Geen zin om te lezen?

Check dan deze Engelstalige review 👉

Is de Trezor Model T de prijs waard?

De Trezor Model T is een geweldig stuk hardware, met als belangrijkste kenmerk natuurlijk het touchscreen . Als je jouw wallet herstelt van een seed, betekent dit dat je jouw seed niet op je computer maar op je apparaat typt - en dit is een extra veiligheidsmaatregel om jouw seed veilig te houden. 


Kortom: het is een geweldig product, maar wij denken dat zijn goedkopere broer (of concurrent) nog steeds beter is. 

Trezor Review

Wat gebruikers zeggen over de Trezor Model T...

Beste van de klas

Het is gemakkelijk te gebruiken. Ik heb het gevoel dat ik een CIA-apparaat heb. Aan alles is gedacht inde beveiliging van dit apparaat. Dit ding is Fort Knox. Ik gebruik ook de wachtwoord-manager om al mijn belangrijke wachtwoorden op te slaan. Bitcoin is veilig. Wachtwoorden zijn veilig. Ik ben veilig.

#1 Wallet

Crypto is geweldig. Weet wat je koopt, en als je je eigen sleutels in handen wilt houden, dan is dit het beste en veiligste product om je cryptovaluta te bewaren.

Intuïtief

Super eenvoudig in te stellen en het touchscreen reageert verrassend. Trezor.io is alles wat je nodig hebt!

Wat heeft Trezor Model T je te bieden?

Trezor veilig crypto beheren

Beheer Je Identiteit

Munten, sleutels of wachtwoorden. Alles in één apparaat, eigendom van en beheerd door jou.

Trezor kopen

100% Beveiligd

Je kunt altijd de toegang tot jouw munten en activa herstellen via de offline back-up.

Trezor kopen

Opties voor experts

Compatibel met veel applicaties, klaar voor ervaren gebruikers.

Trezor kopen

Eenvoudige Interface

Trezor Wallet is een eenvoudig te gebruiken interface voor jeTrezor. Met Trezor Wallet kun je gemakkelijk jouw geld beheren, jouw saldo beheren en overschrijvingen starten.


Overtuigd? Sla vandaag nog je crypto veilig op!

arrow_drop_up arrow_drop_down