Ledger Nano X Hardware Wallet Review

De veilige plek voor al jouw cryptovaluta

Ontdek de voordelen
Ledger Nano X Review

Veiligheid.

Beschikbaarheid.
Gebruiksgemak.
Icon Bitcoin

1.000+ coins & tokens

Ledger Nano X Eigenschappen

Ledger Live App

Icon Bitcoin

PIN

Icon Bitcoin

Back Up Phrase

Ledger Nano X Eigenschappen

Bluetooth

Ledger Nano X Eigenschappen

8 Uur Batterij Duur

Ledger Nano X

Bewaar al je cryptocurrency munten op de Ledger Nano X. Deze hardware wallet maakt gebruik van een beveiligde Bluetooth verbinding, waardoor je hem gemakkelijk en zonder kabels verbindt met je telefoon, tablet of laptop.


Om in te loggen voer je jouw pincode in, bevestig je de transactie en klaar is kees. De informatie die je nodig hebt lees je gemakkelijk af op het grote scherm.


De Nano X biedt ruimte voor 100 valutatoepassingen tegelijk, zoals Bitcoin, Ethereum, XRP en meer. Door het compacte ontwerp, het meegeleverde keycord en de ingebouwde accu neem je hem overal mee naartoe.


Ben je de Nano X kwijtgeraakt? Geen zorgen. Je kunt jouw munten herstellen met een wachtwoord dat uit 24 woorden bestaat. Beheer je transacties verder eenvoudig met de Ledger app. Daarnaast volg je je portfolio met de app, zodat je altijd op de hoogte bent van je cryptocurrency.

Ledger Nano X Review

Let op! Bestel de Ledger Nano X alleen bij officiële verkooppunten!

Let er goed op dat de verpakking niet eerder open is gemaakt. 

Zo voorkom je dat jouw gegevens in de verkeerde handen valt.


Koop alleen op de officiële website of bij geselecteerde resellers.

Bij ons vind je alleen doorverwijzingen naar deze verkoopkanalen.

Ledger Nano X
2 Minuten Video Review

Geen zin om te lezen?

Check dan deze Engelstalige review 👉

Is de Ledger Nano X het waard?

Zonder meer heeft Ledger veel moeite gedaan om hun nieuwste hardware wallet-model naar een hoger niveau te tillen. De combinatie van het gestroomlijnde apparaat met de feature-rijke "Ledger Live"-software creëert een krachtpatser voor het beheren van crypto-activa.

 

Dat gezegd hebbende, niet alles is volledig gepolijst op de Nano X. De UX voor het instellen van het apparaat vereist naar onze mening wat meer aandacht en de ervaring met bluetooth-connectiviteit is verre van soepel.

 

Al met al raden we het apparaat zeker aan, ondanks de nadelen. Hoewel het niet perfect is, wint het toch de strijd tegen alle andere concurrenten.

Ledger Nano X Review

Wat gebruikers zeggen over de Ledger Nano X...

Beste Hardware Wallet

Tot dusver kan ik bevestigen dat ik geen problemen heb gehad met Ledger Nano-producten en ik hoop dat ze in de toekomst de hogere veiligheids- en beveiligingsnormen zullen behouden en dat ik mijn cryptocurrencies niet zal verliezen. Voorlopig is Ledger Nano een van de beste keuzes om je cryptocurrencies in een veilige hardware wallet te bewaren.

Professioneel & Kwaliteit

Ik ben dol op de Ledger Nano X-hardware wallet  en het ondersteunt alle cryptocurrency-activa die ik wil. De beveiligingsfunctie is perfect om mijn bezittingen op een veilige plek en privé te houden. Ik hou van hoe het compatibel is met de Ledger Live-app en al mijn laatste transacties laat zien.

Veilig

De Ledger Nano X geeft me een groot gevoel van veiligheid voor mijn cryptocurrencies. Bovendien is het heel gemakkelijk te gebruiken! Onnodig te zeggen dat ik blij ben met mijn Ledger Nano X.

Wat heeft Ledger Nano X je te bieden?

Ledger Nano X Review

Beheer Je Crypto

Beheer je cryptovaluta met Ledger Live.

Koop, ruil en beheer 27 munten en meer dan 1.500 tokens op je smartphone of computer met Ledger Live en aangesloten partners.

Ledger Nano X Review

Mobiliteit

Beheer je cryptovaluta veilig onderweg. Verbind je Ledger Nano X met jouw smartphone met Ledger Live en beheer je assets overal.

Ledger Nano X Review

Geen Limiet

Installeer maximaal 100 crypto-applicaties tegelijkertijd op de Ledger Nano X. Meer dan 1.500 munten en tokens worden ondersteund, waaronder Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin ...

Ledger Nano X Review

Vermeerder Jouw Bezittingen

Houd jouw bezittingen veilig terwijl ze inkomsten genereren. Je kunt jouw cryptovaluta laten groeien door uw Tezos, Tron, Cosmos of Algorand rechtstreeks in Ledger Live uit te zetten. Of leen gewoon je DAI en USDT uit en laat jouw crypto het werk doen.


Overtuigd? Sla vandaag nog je crypto veilig op!

arrow_drop_up arrow_drop_down